Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyner Back-Up (Hoş bir şeymiş, paylaşayım dedim)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

@Chem, airsoft'u getirirler.
Hizmetler bölümünde şöyle bir örnek yazıyor

Otomobiliniz için almanız gereken bir parça var, fakat bu parça Türkiye sınırlarının epey dışında yalnızca İtalya'da bulunuyormuş. Hangi gönüllü size bu parçayı bulup getirecek?

üye olup almazsan o senin ayıbın artık şu airsoft'u
Sosyal ağlarda paylaş

sizden kazandığı parayı beni aramak için harcayan ömür törpüsü sistem!

bir HSBC bir de Backup. allahından bulsun ikiside!

efenim şimdi bu çok da bir şeye fayda etmeyen kuruluşumuz benim yapabileceğim tonla şey için rahat her hafta beni aramaktadır. hem üyelik için hem de "neden üye olmuyorsunuz, aşağıdakilerden hangisi sizin üyeliği reddetmenize sebeptir" gibi salaklıklar için.

bi ara habire, habire arayıp "ama bakın benim sorularımın bir kısmına cevap verirseniz.. lütfeeeen. yoksa bana ödeme yapmıyorlar" dşyen bir çalışanlarına da saydırdım biraz.

sonra mı?

benim adıma çıkarılmış bi kartı babamın şirkete yolamışlar. babamla papaz olduk bir de.. iyi mi?

haliyle aradı adam "bu ne yaw?" dedim "böleyken böyle.. bu adamlar yeni neslin kara vebaları, yapışkan şeyler" babamın da arayıp konuması ile halletik olayı..

sonrası mı? hala evet evet HALA! arıyorlar!

inanılmaz bir uygulama..

sanıyorum dedikleri hizmetlerin yanı sıra (hatta esas olarak) kart satışı için telefon sapıklığı yapan bir şirket..

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 11:47 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Boyner bu hizmeti pahallıya veriyor. Bütürn sigorta şirketlerinde var aynı yardım hizmetleri. Boynerin enteresan olan kısmı gece 3'te telefon açıp "bana quantum teorisini kim bulmuş hemen bulun" yada "ugandanın ortası neresi" gibi salak soruları cevaplatabiliyorsunuz sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

diyelim cinsel destek istdim böyle bel soğukluğum var ya da erkenboşalma oldukigerdek gecesi korkusu fln

daha kötüsü ruh ahstasıyım torbaya domatesin çürüğünü sıkıştıran manavı, kırmızı gısda boyalı kıyma satan kasabı öldürmek istiyorum, lime lime etmeye meyilliyim

oldu ki çıplak vata
ndaşım çırıl çıplak caddelerde sokaklarda gezme huyum var

belki gece yatakda horluyorum (olurmu ki?)

her gece rüyamda öcüler görüyorum

yani psikolojik olarak çökmüşüm bitmişim öyle fezda bir yerlerdeyim.. gelip yardım ediyorlar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...