Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mönitör bulanıklığı

karakedi

Öne çıkan mesajlar

anlamak mümkün degil, sabahları cam gibi net görüntü ama akşamları berbat derecede bulanık. nedir bunun sorunu? elektrik voltaj falan düşük geliyor olabilir mi? ne yapmak lazım ups alsam kurtarır mıyım? veya daha basit çözümleri mevcut mudur?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
- adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
[ no pain, no gain ]
Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P
Sosyal ağlarda paylaş

2 seçenek var .. ya içindeki entegreye bi bok olmuştur ( ki tamirciye götürürsen 15 $ falan yenisini takiolar...
yada tüpü bitmiş/bitiyodur....o net gösterme süresi gittikçe kısalir tüpün bitmesi ile doğru orantili olarak
tüp için sakın tamam abi tüpü yapariz diyenlere kanma ..
tüpğpü şokluyorlar , bu sayede 1-2 ay düzgün çalişio sonra monitor iflah olmuyo ,
yeni tüp ise yeni monitorden 20 -30 dolar daha ucuz (17" flat olmayan vestel için)....
ha nerden mi biliyorum .. birazdan tüpü 1 kere şoklanmiş , gerçek servisinin ise "abi bu adam olmaz sen eniyisi bunu süs yap , yeni tüp günah parana yazik" dediği 17" monitoru almaya gidicem birazdan arabayla da ondan .... !!!![hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

hmm tip konusunda yapacak bişi yok o zaman, peki şu focus vidası denilen şey nerededir? içini açsam orada "focus vida location for newbies" şeklinde bir açıklama var mıdır? şöyle kırmızı kocaman çizgilerle "focus vidasına gider" şeklinde yazılar bulunan oklar falan? monitörü açsam bulabilir miyim yani?

bulunca saga sola çevirip düzeltebilir miim pekim? veya (yazdıklarıma bakarak cevap vermeniz gerekirse) mönitörü toptan elime alma olasılığım kaç?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

ewet degauss yapınca da düzelmiyor, kafasına göre geceye doğru git gide bulanıklaşıyor.

monitör LG Flatron 775 FT, kore malı monitör almayın çok çektim valla bu monitörden. Sony Philips veya Samsung'un gözünü seveyim.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

lg den bende çok çektim ....
ayrica degauss'u ikide bir yapmayın derim ... ben monitoru o yüzden elime aldim sanirim !!!!....
hiç içini aip kariştirma ayrica monitorlre 2-3 sene garantili oluyo , boşu boşuna kendi kendinin garantini delme ... benim le birlikte arkinda monitörünü götürdük , abisi monitör çok kirlendi die açip içini temizlemeye kalkmış da !!!!!
en makulu direk garanti kapsaminda ise aldiğin yer ve/veya ith. firma ile konuşmak[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...