Zopik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Çok çok kötü şeyler geçiyor aklımdan. Sonlandıramıyorum bir türlü kötü düşünceleri. İçim sıkılıyor her dakka. Ne doğru düzgün iş yapabiliyorum ne ders çalışabiliyorum. Hani klişe bi laf ama hakkatten ölesim var. Çok cazip geliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 makuka mi olum mu? hangisi geciyor aklindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Msnden de dedim, burada da diyorum. Kum torbası. Döv allah döv. İstersen zeytinyağıyla gıda boyasını karıştırıp kan birleşimi yapıp torbaya doldur öyle döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 insan üşenir lan kum torbası fln. ev zaten buz gibi terledikten sonra duş almak gerekir. ovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 gelecek haftasonu çanakkaleye gelirsem zopik şirinleri görene kadar hızlı içeriz bişeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar