Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Umur kolunu kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Dev aldı PSP'yi ama kuzeni masasında oynarken malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Evet aldım pspyi, yasal destek ve ilgileriniz için teşekkürü borç biliyorum. Alet de fena çıkmadı hani. Worms oynadım dün vayırlıstan falan. Neyse canı çekmesin arkadaşların eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 2 aydir Hukuk okuyor diye danistay baskani kesildi basimiza. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben de hukuk miymiymiymiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hukukta yolun uzun canım benim ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Kuzen hüpletti pspyi ey key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ula dev bende gitti gidiyorda öküz satıyolar snadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Pek okumadım konuyu ama satıcı arkadaşın saflığı galiba. Paranın hesabına geçmesini bekliyor ama sanırım gittigidiyor.com'un sistemini bilmiyor. Yani ödemenin gittigidiyorun havuz hesabına gittiğini, alıcının da ürünü aldıktan sonra onay verip havuz hesabından satıcının hesabına geçmesini sağladığını bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ...desek anlıycam ama öküzün benden önce 7 işlemi var. Çok ilginç adamlar var harbici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar