Daesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Korkut Öztekini öncelerden bilmeme ragmen geecnlerde kitapcıda Birkaç tane Unutulmuş diyarlar kitabına kapak yaptıggını gördüm birisi Elministr ile ilgili digerinii bilmiyorum. http://www.korkut.cjb.net/ sitesi burda yaptıgı şeyler cok güzel bence.Özellikle FR ye kapak yapması beni cok şaşırttı.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 geocities pooofff tam bakıyorum resimlere site is unavailable hede hödö..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 evet geo sux yanliz 1 2 resme bakabildim hosuma gitti tarzi falan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 budur...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Grudge budur demişsin ama kendilerini şahsi olarak da taniyorum bu çizimleri çok küçük şekilde çizip büyütülmüş hali ki sen Ankaraya gel ben sana ne cevherler gösteririm bunların yüzüne bakmazsın sen gel hele ;)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 tara koy abicim... uğraştırma beni ankaralarla falan :-p bide şurada adı geçen en eli yüzü düzgün çizimler bunlar (yerli, genç çizerlerin resimleri arasından...) tutup bi struzanla falan kıyaslanmaz tabi. ama niye bakmiyim ki bunların da yüzüne... [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 20 October 2003 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 cok guzel resimler[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ya yok hem cizerler bulusması falan yapariz Hem Korkut abinin mekanı zıyaret ederiz sonra Mumi diye bir cizer vardır GSF dekileer tapar ona onunla tanıştırırım bir ıhlamurumuzu içersin tabi boğaz havas bekleme Ankaranın gri havasından sunarız sen gene de bir ara kop gel ;) ''Girişi görücek şekilde keskin nişancıların yerleşme emrini verir'' Evet bak sen gel çok güzel olucak herşey 8-)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Hehe bu adam benim arkadaşım kendisinin birde eş çizeri var idi Keremcan. Birlikte İzmir Güzel Sanatlar Lisesinden mezun olduklarının ertesi sene Korkut burs alarak birinci Keremcanda ikinci olarak girmişlerdi Bilkent'e en son görüşebildiğimde bir İstanbul efsaneleri çizgi romanı sketchleri ile uğraşır durumdaydı. Pala bıyıkları ve dikdörtgen tel çerçeveli gözlüğü ile ilginç bir kişilikte o zamanlar. Fakat elinin yeteneği eşsizdir.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Valla cidden iyi bir cizer. hemen hdd ye atalim[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 atreides ailesi çizimine bittim..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 özellikle son zamanlarda çok geliştirdi kendisini. atılgan'da filan eski çizimlerini görmüş pek beğenmemiştim. sonralardan boş durmamış iyi bi çizer olmuş. phoenix yayınevine de bişiler çizmişti galiba..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ya o 3 üncü cizime ne olmuş degişmş resim ehehhe gözlemeler falan kola var ahaahahahhaha[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 berklerin koyduğu resim o neymiş ? pimpsare sux mış[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar