blademaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ne düşünüyosunzu bu oyun hakkında bnce amerika iyce yemiş olayı o uçak gemileri bf artiletry niyetine gemiler faln saaece base koruyarak oyunu kazanabiliosun oha dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 walla bende o oyun çalışırken texture ler gidip geliyo bi bok anlamıyom anti aliasing ide kapadım ama...[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 dengesizlik olduğunu sanmıyorum varsa da 1 patch e bakar.. süper oyun , kavrayamadığım bi sebepten dolayı bende çalışmıyor[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ah arcane bende calısıyoda nooluyo... bence bosuna heveslenme o kdr süper bi oyun deil[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar