la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bu sefer tv ye de çıkıyorum, hadi hayırlısı. Bu akşam saat 19:00 dan itibaren D-Spor da 1 saatlik bir spor programına çağırıldım. Rugby Dünya kupasını ve sonrasında Türkiye'de rugby'nin neleri beklediğini tartışacağız. Beni izleyin anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 eğer capture yapabilecek arkadaşlar varsa programı youtube a atarlarsa sevinirim. (sanki çok kolay birşeymiş gibi konuştum dimi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Normal yayından izleyebilecegiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yine d smart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 paticik t-shirti verelim de giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 varmı kepçır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar