Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 www.reverbnation.com/denizsayman Bu kayıtları evde yaptım ama kayıt kalitesi gayet iyi. Kaydettikten sonra üzerinde biraz mixing mastering yaptım tonlar baya hoşuma gitti Çek it aut
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Bu Washburn Idol değil herhalde ? Süper olmuş bence. Kayıt baya kaliteli zaten ama gitarın sesini yükseltseydin, daha ön plana çıkartsaydın keşke. Ekipmanı da yazsaydın? Doğru düzgün dinleyince tek tek yorum yazabilirim belki, yemek yicem eheh :P
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ekipman olarak Boss GT8 Prosesör Biri hariç tüm şarkılarda Washburn Idol Metal isimli olanda LTD Alexi-600 gitarları kullandım. ( Alexi'yi tutmak ve hardcase inden çıkarmak uzun ve zahmetli bir iş olduğu için genelde washburn u kullandım ama Alexi daha iyi bir gitar bence ) Ses kartı da Creative Sounblaster Audigy 2 ZS , kayıt için pek önerilen bir kart değil ama fena sonuç almadım biraz mastering den sonra :) Kayıt programı olarak Cool Edit 2.1 kullanıyorum edit : Washburn Idol ' ünü küçümseme o da çok iyi bir gitar tek eksiği bana göre tremolo kolu olmaması onun dışında çok rahat . Ha bir de çok hafif çarpmalarda sinir bozucu hasarlar alabiliyor onun dışında çok iyi bence edit 2 : Yorum için teşekkürler :) [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 19:44 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ]
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Yok sadece evde yaptığım mp3 kayıtları
Öne çıkan mesajlar