Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 www.reverbnation.com/denizsayman Bu kayıtları evde yaptım ama kayıt kalitesi gayet iyi. Kaydettikten sonra üzerinde biraz mixing mastering yaptım tonlar baya hoşuma gitti Çek it aut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Bu Washburn Idol değil herhalde ? Süper olmuş bence. Kayıt baya kaliteli zaten ama gitarın sesini yükseltseydin, daha ön plana çıkartsaydın keşke. Ekipmanı da yazsaydın? Doğru düzgün dinleyince tek tek yorum yazabilirim belki, yemek yicem eheh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ekipman olarak Boss GT8 Prosesör Biri hariç tüm şarkılarda Washburn Idol Metal isimli olanda LTD Alexi-600 gitarları kullandım. ( Alexi'yi tutmak ve hardcase inden çıkarmak uzun ve zahmetli bir iş olduğu için genelde washburn u kullandım ama Alexi daha iyi bir gitar bence ) Ses kartı da Creative Sounblaster Audigy 2 ZS , kayıt için pek önerilen bir kart değil ama fena sonuç almadım biraz mastering den sonra :) Kayıt programı olarak Cool Edit 2.1 kullanıyorum edit : Washburn Idol ' ünü küçümseme o da çok iyi bir gitar tek eksiği bana göre tremolo kolu olmaması onun dışında çok rahat . Ha bir de çok hafif çarpmalarda sinir bozucu hasarlar alabiliyor onun dışında çok iyi bence edit 2 : Yorum için teşekkürler :) [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 19:44 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bi tür eğitim videosumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Yok sadece evde yaptığım mp3 kayıtları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar