Chorap Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Arkadaşlar, Birkaç haftadır kendime uygun bir kasa toplamaya çalışıyorum, çok anlamadığım ve parçaları iyi tanımadığım için için doğru kararları veremiyorum. İstediğim sistem oyun için olacak ve ayrıca bağzı 3d çalışmalar da yapabilirim. Sağlam, yeni çıkan bi Nvidia 8800GTX ve üstü olur heralde, uygun olur. Toplam $2000 geçmiyecek bir sistem olsun lütfen. Yalnız Amerika'da yaşıyorum lütfen ona göre fiyatları Newegg.com dan yazın mümkünse oradan sipariş edeceğim. Olmadı ben ordan bakarım fiyatlarına... Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ekran kartı için tavsiye, kısa bir süre içerisinde directs10.1 çıkıyor. 10.1 destekli bi kart alman daha mantıklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ne kadar yakin zamanda ama? 2 haftaya almayi planliyorum...ve o cikan kartlarin fiyati cok yuksek olmaz mi? neyse bi ornek kasa yazarsaniz sevinirim, ha bu arada SLI yapmayi dusunebilirim ilerde performansi tekrar yakalamak icin onu da goze alip yapin lutfen. Tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 15 kasımda çıkacaklar atiden ,tabii bu sli yapamazsın demek oluyor crossfire yapabilirsin ,eğer para bolsa quad crossfire bile yapabilirsin 15 kasımda AmD yeni ekranlartlarıyla beraber 4 ekran kartı desdekli çipsetlerini ve yeni 4 çekirdekli işlemcilerinide piyasaya sürecek ,bunların çıkmasını bekleyip performansını görmekte yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 2xhdd RAID 0 yapıosun 250gb ama çok hızlı oluo yada normal hızda 500 gb kullanıosun :D [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 18:29 tarihinde, Catscratch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar