Razien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Evet arkadaşlar bugün laptop alıyorum ama hala karar veremedim.Tavsiye ettiğiniz modeller nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 "Bana cüzdanının modelini söyle sana laptopının modelini söyleyeyim." Bill Gates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Ya şöyle 1.5 en fazla 2 bin ytl olucak orta halli birşey istiyorum.Toshiba iyi midir ? [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 06:53 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Ev ve dışarda kullanmak için istiyorum.Oyun çalıştırması önemli değil evde pc duruyor zaten bana sadece misyonunu yerine getirecek bir laptop lazım. Sanırım ekran kartları paylaşımsız olmalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben o fiyata dell 1520 alırdım ,ben suan datron tw7a kullanıyorum ve cok memnunum ama dell 1520 suan f/p ta lider.ustelık ustunde 8600 gt ekran kartı var,peşine 1900 e bulabılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 eğer evde oyun için pc varsa, tavsiyem 12-13 inçlik bi laptop alman. ama onlar daha mı pahalı oluyordu bilmiyorum. arkadaşımda MSI vardı bi tane, çok güzel görünüyodu, hafif, kullanışlı, adam oyun da oynuyordu wow vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar