Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Bu sene 4. sü düzenlenen ODTÜ Uptown Halloween partisine bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 odtü ne zaman nerde kaçta yazmış da ben mi göremedim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 işin kötüsü afişi yaparken yeri zamanı falan yazmayı unuttum :( Cumartesi, Ekim 27, 2007 Time: 8:00pm - 11:00pm Mekan: ODTÜ Uptown Cafe/Bar edit : Afişi tamamladım , hatırlattığın için teşekkür :) Yeni hali ,[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 14:40 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Yerini de yazsaymışsın. Uptown kültür kongre merkezinin üst katındadır arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 orası pek de büyük bi yer değil ki :/ öğrencileri de almıyolar zaten. nasıl parti ayarladınız orda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 odtu turkiyede degil miydi yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hayııır annem geliyo o haftasonu of =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 DJ Tarkan bomba. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bi de ne giyiceğini bilmek lazım ayrıca neden 3 saat [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 12:17 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 12:18 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Uptown ın sahibi Türk olmadığı için ve de sanırım bir Amerikan geleneğini devam ettirmeye çalıştığı için yazıları ingilizce verdi bana. Uptown a öğrenci almamaları bizim için de sorun aslında keşke herkes gelebilse ama o kadar kalabalıkta da kimlik soracaklarını sanmıyorum. Bir de partiyi biz ayarlamadık her sene oluyordu geleneksel bir şey burası için bize de çalarmısınız dediler çalarız dedik. Bu arada 3 saat dj tarkanın süresi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Çok eğlenceli oluyor bu arada kostümleri abartabilirsiniz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bu arada öğrenci alıyolar mı bilmiyorum, ben personal olarak girdim hep. Öğrenci olarak gelmek isteyen varsa sorabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Bizim programımız ve DJ Tarkan iptal , parti var hala. Bizim iptal etme sebebimiz de Hakkari'deki olaylardır. Orada birileri yaşamını yitirirken biz eğlenemiyeceğimize karar verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar