hellenatolga Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 modemim istediğm numarayı çeviriyo ama ne benim sesim gidiyo ne de karşımdakinin sesi bana geliyo..Bi çare lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 ya tam olarak ne demek istedigini anlayamadim ama mikrofon ve kulaklik/speaker ile internet uzerinden biriyle konusmak istiyosan bunun icin cesitli yazilimlar var. bende rave 2 diye bisi var, adresi de aha bu. bi dene istersen. bende sadece var, ne kadar faydali bi eser olup olmadigini bilmiyorum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 2 tarafın aynı anda konusması icin ayrıca modemin fullduplex olması lasım diilse (haflduplex) telsiz gibi olur :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2001 modem desteklesin...programini kur...mikrofon bi de hoparlor yeter :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Eveet istediğim şeyi buldum , arayan bulur kardeşim.. =) Herneyse.. ev telefonunu yada herhangi modemi pcye bağlayıp konuştuklarımı nasıl kaydeceğim.. tel. işletmelerinini kaydetmeyi planlıyorum..mümkün mü ?[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 msn messenger[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 konuşmanı kaydetmekte istiyorsan: advanced call recorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 bu konuda belirli yasaklar var olabilir ( boyle bişeyler okumuştum adama trilyon cinsinden dava açiyolardi hemde TR de ...) dikkat et derim .. duplex i kullanip modem tabanli konuşacağina , msnger gibi program tabanli konuşsan daha iyi olabilir...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Yardımlar için teşekkür ederim, gun ayrıca uyarı için saol[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Sesli muhabbetlerde Yahoo Messenger daha başarılıdır.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar