Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Felsefe Olimpiyatları

c_a_p_t_a_i_n

Öne çıkan mesajlar

ben katılmıyorum ama arkadaşım iki yıldır katılıyordu.

öyle bir kampa hazırlığa falan gittiği yok, kendisi felsefeyle ilgileniyor sadece. arada bir okulda felsefe hocalarıyla çok az çalışmıştı sanırım. iki sene de türkiyede ilk 5'e girdi, daha çok senin bilgi/ilgi ne (ne gerekiyorsa artık) bağlı yani.

okulunla görüş istersen katılmak istiyorum diye. okullara geliyor olması lazım buyrun katılın diye.

lisede değilim diyorsan onu bilemiyorum.

@kitana : evet arkadaşım çok çekti o yüzden. bilmemneyizm üstüne uzmanlaşmış jüri gelince farklı değerlendiriliyor , başkası gelince apayrı. arkadaşıma 10 üstünden iki kişi 9 vermiş ama birinden 1 almış mesela uluslararası kısmında.

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 00:54 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ortam derken tam anlamadım.

okullarda yapılıyor genelde, sen şu okulda sen şu okulda diye. oturup konu seçiyorsun yazmaya başlıyorsun. onun dışında başka bir mekanla ilgileri yok diye biliyorum.

uluslararası elemelere geçebilirsen de otelimsi bir yerde kalıyorsun, üniversitenin birinde yazıyorsun makaleyi.
Sosyal ağlarda paylaş

2yıl önce katıldım
1hafta sınıf hocam ile çalıştık bana filozofların görüşlerini verip ya savun ya da karşı çık diye kompozisyon yazdırıyordu ön eleme olarak makale yazıp göndermiştik ben heraklitosun bir nehirde iki kez yıkanamazsın sözünü yazmıştım ve ön elemelerde 1.liği bi okulla paylaşmıştık
öhüm!
ama ben katıldığım okulda misafir öğrenci olduğum için 1.liği paylaştığımız okul şikayet etti ve elendik asıl yarışmaya katılamadık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...