Korax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 benimde anlamadığım,her ikiside kendi taraflarını kontrol ediyosa nasıl koşuyo bu kızlar?Yürümesi falan çok zor olsa gerek :S Ayrıca araba kullanmak falan :S Toplama bi vücut gibi olmuş çok garip,gerekenler hep yarım yamalak daha fazla.Akciğer 3.5 gibi.Bide bu uyarı olayı dediğin gibi,birine bişey olsa,biyeri acısa öbürü izliyo gibi olcak :/ ortak dolaşımlı 2 kalp olduğuna göre kalp krizi riski oldukça az galiba bide öyle bişey geldi aklıma :S Allah vermesin kimsenin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Hayır, kızlara yorum yapmayı geçtim yukardakini okudun mu okudun mu diye kendi kendine taşak geçen gerizekalılar benim mesajımdan sonra hala bu kızlarla taşak geçer gibi sorular soran insanların hakkaten beyinsiz olduğunu düşünüyorum. Hayır az buçuk beyniniz olsa işin dalgasını devam ettirmezsiniz. Böle bi talihsizlikle nası dalga geçebiliyosunuz onu anlamıyorum nası bi insanlık dışı davranıştır nası bişeydir. İlerde inşallah kimsenin başına gelmez böle bişi ne ailesinde ne yakınında ne bişey ama eğer olur da gelirse ne sordum diye açıp buraya bakın. Sonra merak ettiklernizi cevap bulamadıklarınızı döner o iki insana sorarsınız. Devam edin hayattaki herşeyle taşak geçmeye siz. Böle olaylarla dalga geçip sonra insanlar kişisel'e aşığım açılamıyorum yok üzgünüm intaar edicem yok bilmem ne gibi topicler açıyo ve şimdi o msjları yazanlar topicimi göster diyip ayar vermeye kalkmasın düşünenler ve yazanlardan bahsediyorum gece gece sinirlerimi oynattınız bu konuyla dalga geçmiş olanların hepsinin de banlanması gerektiğini düşünüyorum öle 3 5 günlük aylık diil süresiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar