Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ya alsammı bilmiyorum ahşap yapıcaktım fakat hem zor hem portatif değil hemde daha önceden olmuştu pire kene falan olursa direk çöpe atmak lazım tahtaların aralarına falan kuluçkalıyorlar.normal fiyatı 400 ytl ye yakın gösterceğim kulube fiyatı şimdi 250 liraya düşmüş fuar hedesinden 16-18 derece garantiliyor kapısı varsa ama yaz kış buzul muzul farketmiyor kapısı olması şartı ile birde içi ıslandı atıyortum kendi emebiliyormuş altta değişik bir sistemi var yatması için kilime halıya gerek kalmıyor arkadada hava boşluğu var dilerseniz fan takabiliyorsunuz. bizim dana şimdi evde ama 2-3 ay sonra http://trade.ferplast.com/en/pagina_379.html özellikleri http://trade.ferplast.com/en/pagina_378.html KENNY It's the ideal shelter for your dog 1. antishock 2. resistance to u.v. rays 3. resistance to cold and hot 4. recyclable and respects the environment 5. no tools required 6. can be secured to the ground 7. headrest değermi almaya az para sayılmaz yani görüşlerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Senin köpek sığacak mı büyünce buraya ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 sığar denedik fuarda babasını soktuk kulubeye biraz büyük bile geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yorum gelmedi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Alsan güzel olur... ama bilmiyorum ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar