Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 dava aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ayaklandırdım bütün yurtiçi kargoyu. aramadığım yer kalmadı. aynı adamla 3 defa bile konuştum :S şimdi hepsi bi konsorsiyum oluşturup bana geri döncekler heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ooo merak ettim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Geri dönüş hüsran, pazartesi yeniden sipariş verin biz karşılıcaz dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yurtiçiyle bugun yaşadıgım bir sorun.. sabah 10 da aradım paketim ana merkeze geldi adresinie yoluyoruz dediler saat 18.35 hala gelmedi arıyorum 10 dakika sonra 10 dakika 10 dakika diye geçiştiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 öyle bişi olduğunda direk genel merkezlerini fln arayın hatta netten sipariş verdiyseniz sipariş verdiğiniz siteyi arayın fln bizim araskargo ile sorunumuz vardı hepsiburadadan sipariş verdik araskargoda şubeye ulaştı yazıyor neyse 2 3gün oldu hala eve getirmediler sonra aradık hayırdır ne iş fln şey dediler bu özel kargo şubeye gelip almanız lazım vay a kuğ öyle iş mi olur netten sipariş veriyon şubeye gidip alcakmışız fln sonra hepsiburadayı aradık aras kargo genel müdürlük mü ne işte bissürü yeri aradık sonra insan! gibi eve getirdiler milyon tane özür dilediler fln bazı insanlara insanlık yapmak yaramıyor arican direk üstlerine anlatacan onlar anlayacakları dilde anlatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar