Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korkuyorum

Aragorn

Öne çıkan mesajlar

Bir hafta önce facebook aracılığıyla tanıştığım kıza an itibarı ile teklif etmiş bulunuyorum. Herşey çok hızlı oldu, bir haftadır günde 5-6 saat chatleşiyorduk. Her ne kadar kızın hal ve hareketlerinden, onun da benden hoşlandığını düşünsem de, benim aptallığımdan kaynaklanıyo olabilir bu. Kız şu anda offline, haber yarın gelir büyük ihtimalle. Napıcam bilmiyorum, çok korkuyorum "ret" cevabı gelicek diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet 1 haftadır okula gidememe, sağlıklı düşünememe, uzun zaman sonra ilk kez böylesi duygular yaşamama sebep oldu kendileri. Hem fiziken, hem de kafa yapısı itibarı ile de çok hoşuma gitti. Kaybetmekten korkuyorum. Ne zaman kazandın ki derseniz de, belki de benim kuruntum bilmiyorum :S
Sosyal ağlarda paylaş

Netten tanıştığı biriyle günde 5-6 saat chat yapıp üstüne buluşuyorsa. Korkmana gerek yok bence ;) Gönlü olmayan insan yapmaz bence böyle şeyler.

İlişkiniz başlarsa (inşallah), önerimi dinle.

SAKIN SAKIN SAKIN ALTTAN ALMA, ÖZÜR DİLEME

Evet büyük harfle yazdım, sonra başın ağrımasın. Kız ego freak çıkar apışıp kalırsın. Sakın gelip, yok abi öyle bir kız değil fln deme. Ne olacağı belli olmuyor, sen beni dinle ;p
Sosyal ağlarda paylaş

Buluşma olayını Duelist atmış ortaya, benim ağzımdan buluştuk gibi bişey çıkmadı :)

O alttan alma olayını, bir kere tecrübe ettim çok haklısın. Her ne kadar başlarken, tüm ilişkilerimin ciddi ve uzun soluklu olmasını istesem de, kızlar bu yaşlarda böyle şeyleri sevmiyorlar. İnşallah kafama göre birini bulmuşumdur bu sefer.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bu kadar acele etmezdim belki ama, dün şu şiiri yazmış profiline:

Ne hasta beklerdi sabahı
Ve ne genç oluyu mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar!..

Bu şiirin ikinci kıtasını bilmeyenler için:

Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni.
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar!..

Ve Hıncal Uluc'u sevmeyen biri olmama rağmen, gerçekten güzel yazdığına hak verdiğim yazısı.
Sosyal ağlarda paylaş

5 6 gün chatleştiğin birine güvenipte umutlanma hayallere dalma. ayrıca kızlar dengesizdir 2 gün sonra hiç bişey olmamış gibide davranabilir.
ayrıca seninde birine aşık olasınmı ne varmış 5 6 gün chat yaptığı insana başka şekilde aşık olunmaz ya
benden sana tavsiye sanki hiç birşey olmıyacakmış gibi düşün kız kabul ederse çıkmaya başlarsanız süper yok istemiyorum vb olayı olursada üzmemiş olursun kendini
benimde başımdan buna benzer bi olay geçmişti :) hatta buluşma falan oldu buluşana kadar aylarca chat telefonlaşma vb. ama sonuçta birgünde işler değişti
son olarakta sakin ve mantıklı davran kıza kendini beğendirecen die kendinden taviz verme.
kolay gelsin :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...