Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Bir hafta önce facebook aracılığıyla tanıştığım kıza an itibarı ile teklif etmiş bulunuyorum. Herşey çok hızlı oldu, bir haftadır günde 5-6 saat chatleşiyorduk. Her ne kadar kızın hal ve hareketlerinden, onun da benden hoşlandığını düşünsem de, benim aptallığımdan kaynaklanıyo olabilir bu. Kız şu anda offline, haber yarın gelir büyük ihtimalle. Napıcam bilmiyorum, çok korkuyorum "ret" cevabı gelicek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 friendsten silersin olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 neden korkuyorsun? çok mu önemli 1 hafta önce tanıştığın kız? bi kapuçino iç sigara yak geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Evet 1 haftadır okula gidememe, sağlıklı düşünememe, uzun zaman sonra ilk kez böylesi duygular yaşamama sebep oldu kendileri. Hem fiziken, hem de kafa yapısı itibarı ile de çok hoşuma gitti. Kaybetmekten korkuyorum. Ne zaman kazandın ki derseniz de, belki de benim kuruntum bilmiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 teklif derken, nasıl bi şey dedin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 "Sevişelim mi bağyan?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Word'de 1,5 sayfa kadar tutan birşey yazdım, onu gönderdim. Güzel birşey yazdım sanırım, uzun süreli ve ciddi birşey istediğimi belirttim. İçinde gururunu okşayacak yerler filan da vardı, öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 aragorn az daha bekleseydin. 1 haftada chet met yapmıssınız bulusmussunuz ama , hakkaten ters koseye yatabilirsin , biraz daha zaman ah ah.mutlu sonla biter isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Abi bekleyemedim, bilirsiniz o duyguyu. Kafam hep allak bullak, vizelere 4 hafta kaldı. Hukuk okuyorum, şimdi başlasam deli gibi çalışsam bile anca yetişir. He kabul ederse çok mu çalışabilecem, orasını hiç düşünmedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Netten tanıştığı biriyle günde 5-6 saat chat yapıp üstüne buluşuyorsa. Korkmana gerek yok bence ;) Gönlü olmayan insan yapmaz bence böyle şeyler. İlişkiniz başlarsa (inşallah), önerimi dinle. SAKIN SAKIN SAKIN ALTTAN ALMA, ÖZÜR DİLEME Evet büyük harfle yazdım, sonra başın ağrımasın. Kız ego freak çıkar apışıp kalırsın. Sakın gelip, yok abi öyle bir kız değil fln deme. Ne olacağı belli olmuyor, sen beni dinle ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Buluşma olayını Duelist atmış ortaya, benim ağzımdan buluştuk gibi bişey çıkmadı :) O alttan alma olayını, bir kere tecrübe ettim çok haklısın. Her ne kadar başlarken, tüm ilişkilerimin ciddi ve uzun soluklu olmasını istesem de, kızlar bu yaşlarda böyle şeyleri sevmiyorlar. İnşallah kafama göre birini bulmuşumdur bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Netten güven olmaz ama... Hukuk öğrencisi ve 1,5 sayfa yazdıysan o kız senindir. [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 02:50 tarihinde, Ferrero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 verdim gitti gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Eyvallah ferrero :) Yatıcam şimdi, kalktığımda cevap gelme ihtimali yüksek. Gelmemişse, okuldan döndüğümde alıcam cevabı sanırım. Off, hadi bakalım, iyi geceler herkese. Beni yalnız bırakmayan arkadaşlara teşekkür ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 :) yani iyi yazıyor hukukçular, uluslar arası ilişkiciler. eheh. Mesela uluslar arası ilişkiler okuyan bir arkadaşımın onu terk eden kız arkadaşına yazdığı mailı okuduğumda gözlerim dolmuştu, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 deli diplomasi mi yapmış. Türkiye'nin böyle gençlere ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 çok deli hemde. ilerde avupa parlementosunu ağlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Aslında bu kadar acele etmezdim belki ama, dün şu şiiri yazmış profiline: Ne hasta beklerdi sabahı Ve ne genç oluyu mezar Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğim kadar!.. Bu şiirin ikinci kıtasını bilmeyenler için: Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni. Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar!.. Ve Hıncal Uluc'u sevmeyen biri olmama rağmen, gerçekten güzel yazdığına hak verdiğim yazısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 iyi davranmışsın. olursa boy boy fotolarınızı görürüz bu topicte artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Google'ın yararını bir kez daha anladım. Şiiri aratmasaydım, ikinci kıtasından haberim olmayacaktı ve bu da belki kötü sonuçlara yol açacaktı. Şimdi de ne olacağını bilmiyorum ama umutluyum :p Teşekkürler Google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 5 6 gün chatleştiğin birine güvenipte umutlanma hayallere dalma. ayrıca kızlar dengesizdir 2 gün sonra hiç bişey olmamış gibide davranabilir. ayrıca seninde birine aşık olasınmı ne varmış 5 6 gün chat yaptığı insana başka şekilde aşık olunmaz ya benden sana tavsiye sanki hiç birşey olmıyacakmış gibi düşün kız kabul ederse çıkmaya başlarsanız süper yok istemiyorum vb olayı olursada üzmemiş olursun kendini benimde başımdan buna benzer bi olay geçmişti :) hatta buluşma falan oldu buluşana kadar aylarca chat telefonlaşma vb. ama sonuçta birgünde işler değişti son olarakta sakin ve mantıklı davran kıza kendini beğendirecen die kendinden taviz verme. kolay gelsin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bobrekler 2 oldu galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 5-6 günde aşık olmadım, resmini görür görmez aşık oldum. Garip, ilk kez böyle birşey yaşıyorum, yıldırım aşkı dedikleri bu olsa gerek. Henüz cevap gelmedi, şimdi okula gidiyorum, bakalım hala bekleyişteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Hadi ben de heyecanladım yaz buraya sonucu ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Tamam yazarım ;) [spo][/spo] Kabul ederse, bu ikili uzun yıllar beraber olucak inşallah :p [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 12:54 tarihinde, Aragorn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar