senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 bu günlerde fazla cep telefon topici açilio napalim bir yenisinide biz ekledik ya şimdi ben bi tefon alacam bide aria hat bol bol gprs den nette kalacam amma bu gprs nin veri iletmi neidr dial-upla aynı mı yoqsa çok mu yavaş sırf gprs kullanmak için hangi telefonu tavisye edersiniz t610 n-gage döver mi nokia 5510 kaç paraya gider aha size kısa ve öz sorular cevaplayın bakalım[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 t610 > envai ceşit telefon[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 yava$[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hızli hızli :) ya t610 ii hoş telefon ama pahali galiba motorolanın gprs leri bayağı hızlıymış ? bunun hakkında bilgiiz var mi?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Arkadaşım ile birlikte aldık telefonları o t610 aldı ben n-gage aldım şu anda t610'u verip n-gage almaya karar vermiş durumda.. Nokia'ya alıştığı için telefon'da bir türlü rahat edemedi.. özellik olarak kamera dışında n-gage'den bir artısı yok eksiği var.. Çıktığı zaman da 6600'a geçecekmiş.. Kimileri çok memnun t610'dan ama bende kullanamadım aleti.. n-gage ile gprs fln da gayet keyifli ekranı büyük olduğundan..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 motorola T720i kullanıyordum. gprs hızlı ama ses sorunu var. Onu satıp yerine ne aldım. Nokia 7250i aldım. BU daha küsel yaws.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 telefonun modası çok gerilere kaçmadan satıp en yenisi almak lazım yoksa elinizde patlıo:)[hline]-Hiiiyeaaaytt!! Upuaaah! *Çot* -Anassmmm ahhww anam anam gözüm -Pardon aabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 gprs derken ben pc den gprs olayını kastediom direk telefon üzerinden olanınkini değil[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar