kfg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bu oyunu istanbul'da orjinal nerede bulabilirim ? (olabildigince ucuz tabii) ayrıca bulamazsam, ps2 oyunlarını (bu oyunu yani) bilgisayarda oynama gibi bir olay var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bilgisayarda aşırı yavaş oynarsın, istanbulda orjinal değil ama kopya bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hmm saol, ps2 çipli değil :, sendit'ten falan alıcaz artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaterasu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ben oyunun orjinalini buldum XD Çok mutluyum hatta shippuden olanı bile mevcur ama shippuhen Japonca...Datte bayooo^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 e nereden buldun =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 evet fikrimi degistirdim =), japonca narutimate accel arıyorum, alabilecegim bir yer burada, veya elinde olup da satmak isteyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 aletin cipli değilse japon oyunlarını oynayamazsın. ps2 lerde region code var. narutimate accel inde pal ı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ooooo, bu iyi oldu iste =)... taktırıcam artık cip ya nedir bu cektigim =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ewt ya bulanlar söleyebilirmi nerden bulduklarını . neerde bulabilirim bu oyunu yane narutonun oyunlarını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ben vazgectim artık oyle soyleyim ehehe... bulunmuyo yaw... usenmesem cip taktırıcaktım da o da yalan oldu... ps3 lerde region olayı yokmus diye duydum, her oyun calısıyormus, ama duydum sadece bilmiyorum, ps2 de oyle olsa keske... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 NARUTO : NARUTTIMENT HERO 3 ve NARUTO : ULTIMATE NINJA 2 bende var.Nasıl geldi de alabildim ben de anlamadım, FIFA NBA vs gayrısı fazla birşey getirtmiyor buradaki kopyacılar. Anime oyunlarını severim ama bulmak zor o başka. edit: Çipin varsa yollayayım. DVD RW var zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yaw ben bişi sorcdam sana . bu ps2 oyunlarını bilg. indirip sora cdye yazdırp ps2 de oynayabiliyomyusuz galiba. oluyomu öle ? bide hangi programlar gerekiyor. dvd-rw war , oyunun linkide war . bide baska ne program gerekiyor. biras acıklayabilirmisin ? simdiden tskrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar