kfg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bu oyunu istanbul'da orjinal nerede bulabilirim ? (olabildigince ucuz tabii) ayrıca bulamazsam, ps2 oyunlarını (bu oyunu yani) bilgisayarda oynama gibi bir olay var mı ?
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bilgisayarda aşırı yavaş oynarsın, istanbulda orjinal değil ama kopya bulabilirsin.
kfg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hmm saol, ps2 çipli değil :, sendit'ten falan alıcaz artık...
Amaterasu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ben oyunun orjinalini buldum XD Çok mutluyum hatta shippuden olanı bile mevcur ama shippuhen Japonca...Datte bayooo^^
kfg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 evet fikrimi degistirdim =), japonca narutimate accel arıyorum, alabilecegim bir yer burada, veya elinde olup da satmak isteyen var mı ?
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 aletin cipli değilse japon oyunlarını oynayamazsın. ps2 lerde region code var. narutimate accel inde pal ı yok zaten.
kfg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ooooo, bu iyi oldu iste =)... taktırıcam artık cip ya nedir bu cektigim =)...
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ewt ya bulanlar söleyebilirmi nerden bulduklarını . neerde bulabilirim bu oyunu yane narutonun oyunlarını ?
kfg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ben vazgectim artık oyle soyleyim ehehe... bulunmuyo yaw... usenmesem cip taktırıcaktım da o da yalan oldu... ps3 lerde region olayı yokmus diye duydum, her oyun calısıyormus, ama duydum sadece bilmiyorum, ps2 de oyle olsa keske...
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 NARUTO : NARUTTIMENT HERO 3 ve NARUTO : ULTIMATE NINJA 2 bende var.Nasıl geldi de alabildim ben de anlamadım, FIFA NBA vs gayrısı fazla birşey getirtmiyor buradaki kopyacılar. Anime oyunlarını severim ama bulmak zor o başka. edit: Çipin varsa yollayayım. DVD RW var zati.
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yaw ben bişi sorcdam sana . bu ps2 oyunlarını bilg. indirip sora cdye yazdırp ps2 de oynayabiliyomyusuz galiba. oluyomu öle ? bide hangi programlar gerekiyor. dvd-rw war , oyunun linkide war . bide baska ne program gerekiyor. biras acıklayabilirmisin ? simdiden tskrler
Öne çıkan mesajlar