Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uykusuzluk, Uyku bozukluğu ve bilimum sorunlar

fede

Öne çıkan mesajlar

Valla insan yorulursa öyle güzel uyuyor ki, saçma salak şeyler düşünüp uykuya direnmeye hali kalmıyor. Düşünüp düşünüp her tür duygunun hücumuna uğrayarak kendi dünyamızda kaybolmaktansa, mışıl mışıl uyumak daha gerekli. Spor yapmak lazım, öyle okula git gel sonra bilg başında vakit geçir, vücut yorulmuyor ki. Bir de alışkanlık bu uyumadan önce düşünme faslı be. İllet birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

benzer sorunlar bendede var

bu ara devamli uykum geliyor benimde aksine surekli uyumak istiyorum 2 saat yatip kalkiyorum 3 saat gezip yine uyuyorum filan

uykuyu getirmenin buldugum en kestirme yolu yatip gozlerimi kapatip lisede edebiyat dersinde oldugumu hayal etmek
dusunuyorum boel sabah sabahin 7 sine yaklasiyor kargalar yeni kalktigi halde biz dersteyiz necati hoca akici olmiyan stiliyle agir agiiiiiir divan edebiyatindan fuzuliden bahsediyor uzata uzata sinifta herkes sessiz herkes hisir hisir yazi yaziyor hocanin monoton analtiminin aralarinda hisir hususr kalem seslerini duyuyorum hava kapali ama sinif havasiz ve sicak florasanalr yaniyor bide bzzzzz diye sesi geliyor *YAWWWWWNNNNNNNNNNN*

uykum geldi la yazarken xD

bi onceki gun 18 saat uyumus olsam bile edebiyat dersinde basardi uyku imkani yok kurtulamazdim

bide hayal kurmak iyi degilse yataga yatip ders calismak da uyumanin en super yolu bence yastiga kafayi koyup okumaya basliycan kesinlikel surukliyici olmiycak tarih filan misal gecen sene iktisatla uyuyordum horul horul bu sene favorim butce ooda cok super uyutuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Uyumak istiyorum. Öyle fazla olmasına gerek yok 6-7 hatta 5 saat civarı adam akıllı uyuyayım gün ağarınca uyanayım yeter. İnsani saatler dışında olmayan düzenli günlük uyku istiyorum. 3 aydır yatakla cebelleşiyorum. Beyin ölmüş vücut yorgun ama yataktan kafa üstünde spin atarak çıkabiliyorum(misal). Sektirmeden sadece 3 günde bi uyuyabiliyorum. O da ne uyku ama. Tren çarpmış gibi uyanıyosun. Her tarafım çöktü. Hayatımda düzen kalmadı. Sosyalite, ödev ve sorumluluk bilinci hepsi gitti. İlk başta güzel geliyo "Abariii lan uyku saatlerim bana kaldı" diye ama 3. gün artık kafayı oynattığın an belden üst tarafına giren milyonlarca kramp, acısından yanmasından açamadığın yeter lan diye bağırıp sulanan gözler, hiç bişeyi doğru düzgün yapamaman, zonklayan beyin, konuşamayan dil, algılayamayan sinir sistemi. 2. günümdeyim şimdi bişeyler yazabiliyorum. Yarın gg olcam zombi gibi geçircem günü. Bu da aslında bi veda mektubu. Siz bu satırları okuduğunuz sırada ben çok uzaklarda beynimle psychedelic kapmaca oynıycam.

Doktor ya zaten denediğim şeyleri söyliycek, veyahut ilaç vericekki hiç niyetim yok almaya. Ühü lan çıkmazdayım kapkaçtayım vurkaç çek bırak bas konuş otur kalklardayım. İnanın alternatif her yolu denedim. Akapunktur bile kâr etmedi.

Hatta kusura bakmassanız bide "RÖEAH"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...