Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Domain in whois recordu soyle Registrar: TUCOWS INC. Whois Server: whois.tucows.com Referral URL: http://domainhelp.opensrs.net Name Server: NS5.SOFTCOMCA.COM Name Server: NS6.SOFTCOMCA.COM Status: redemptionPeriod Updated Date: 01-oct-2007 Creation Date: 21-aug-2005 Expiration Date: 21-aug-2007 yani gorunen o ki 12 agustosda dolmus ama yine de satin alamiyorum. nedendir acaba?
dominic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Bahsi geçen tipte programlar var domain name resell konusunda, expire etmesine rağmen alınamaz hale getirebiliyorsun bir domain'i reserve ederek malesef ki.
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Bi domain expire oldugunda, expire oldugu tarihten itibaren 40 gun boyunca eski kullanicisi icin reserve edilir, eski kullanicisi renew edebilir. 40 gunden sonra 30 gunluk baska bir periyoda girer, redemption periyodu denir, bu 30 gunde de eski kullanicisi icin reserve edilmis olur ama 200 dolar kadar ekstra odeyerek domainine sahip olabilir Yaklasik 70 gun sonra domain silinme periyoduna girer, 5-10 gun icinde domain silinir, ondna sonra domaini satin alabilirsin..
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 çok tesekkurler sagolun ;)
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Öyle ya böyle almak istiyorsanız biraz para verip backorder yapmanız işinizi biraz daha garantiye alır.
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 godaaddy bana aynı tribi yapmıştı girdim yahoodan aldım bende kullanmadıgı domain için 1000$ isteyen şoparında biyerinde patladı, it herif sinirim geçmedi hala. saçma ama oldu. şimdide kaldı yahooda transfer olayında gıcıklık cıkarır bu ikisi diye tırsıyorum
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nedanko said: Bi domain expire oldugunda, expire oldugu tarihten itibaren 40 gun boyunca eski kullanicisi icin reserve edilir, eski kullanicisi renew edebilir. 40 gunden sonra 30 gunluk baska bir periyoda girer, redemption periyodu denir, bu 30 gunde de eski kullanicisi icin reserve edilmis olur ama 200 dolar kadar ekstra odeyerek domainine sahip olabilir Yaklasik 70 gun sonra domain silinme periyoduna girer, 5-10 gun icinde domain silinir, ondna sonra domaini satin alabilirsin.. Hocam bu kurallar hala geçerli mi? 40'ının sonra da 70'inin çıkmasını mı beklicez?
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 eed yani onlar hep gecerli olan kurallar.. hic degistigini gormedim..
Öne çıkan mesajlar