CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Arkadaslar laptop'a format atmaya calisiyorum bi turlu olmuo yardim istiyim dedim sorun su; Normal Xp cd si takinca sabit diski tanimio. kendi recovery cd sini takinca tanio islem yapio fln fakat.. partition lara ayirirken cat die makina kapanio. bazen sans eseri dosyalarin yuklenmesine kadar geliorum cat gene kapanio sorun nedir bileniniz varmi? Model = ''Fujitsu Siemens Amilo M7440G'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 prize takılı di mi alet? bir de, eger onceden vista yüklüyse, xp yüklemen zor olabiliyomuş bilgisayara. öyle bişeler okumuştum. cd'de de sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 prize takili.. vista fln yuklu degildi xp home .. valla kendi recovery cd sini denedim baska cdyi ztn sabit disk yok uyarisiyla kapatio =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 seninkine benzer şeyler okumuştum herhalde bi yerlerde ama hatırlayamıyom ya. google'larsan bulursun belki bişe. format, no drive, no harddisk falan dersen bişeler çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 varsa win98 cd si ile dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sata hdd olmasindan dolayi sorun cikario olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 hani masaüstü olsa raid fonksiyonu açık kalmıştır o yüzdendir diyecem ama laptop larda raid olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 raid degil.. okudum bi iki yerde islemci problemi diolar ( e islemcide varsa problem nie calisirken yapmiodu sorununu da formattan sonra yapmaya basladi?) hdd olmus diolar farkli partitionlara kurmayi dene fln demisler 1-2 denedim tam degistirip kurarken pc gene res atti kendince .. flashla boot fln demisler anlamadim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 flashdiskle boot olayı sanırım. flashdiskten xp yükleniyordu. nasıl oluyo bilmiyom ama bizim arkadaş yapıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 cokmu isinio acaba bi disari ckariyim ben orda deniyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ahah :D olabilir, fanları falan toz kapmış, hava çıkan yerlerde kapanmış olabilir. bi temizle istersen. bizim arkadaşın laptoptan zamanında bi sürü pislik çıkmıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 valla yuklenio gbi %20 de hade bakalim hehe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 oha oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar