maxrep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Aşağıdaki raid lerde sıralama doğru mu ve attunement ler nasıl oluyor? Black Temple > Tempest Keep: The Eye > Zul'Aman > Caverns of Time: Hyjal Summit > Coilfang Reservoir: Serpentshrine > Magtheridon's Lair > Gruul's Lair > Karazhan Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Hayır yanlış doğrusu şöyle olacakytı. Black Temple=Caverns of Time: Hyjal Summit > Tempest Keep: The Eye=Coilfang Reservoir: Serpentshrine > Zul'Aman > Magtheridon's Lair > Gruul's Lair > Karazhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Bu raidlerin hangilerine attunement gerekiyor. Yeni patch larla bazılarına artık gerekmiyormuş diye duydum. Mesela SSC ve The Eye a patch 2.1 le gerekmiyor diye bir yerde okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Black Temple Caverns of Time: Hyjal Summit Karazhan Sadece bu 3üne giriş questi yapman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: Black Temple Caverns of Time: Hyjal Summit Karazhan Sadece bu 3üne giriş questi yapman gerekiyor. e ben hala SSC ye girerken "bilmem ne gerekiyor önce onu alın" gibi bişey yazıyor ? o bilmem ne dediğimde SSC quest zincirinin Revardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 o mesajları kaldırmadılar. asıl sen oraya 70 değilsen veya bir raid grubun içinde değilsen giremiyorsun.. attunementlar kalktı yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 wowun sitesinde cok guzel tablosu var bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar