reddiye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? www.paticik.com tehlikeli bir site olmasın bu? forumlar-garbage forumlar çekilmez komüniteler haline geldi genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bascaklar burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Pekaziz said: ne olsun ben merve iş güç dersler filan yoruluyorum haliyle, dinlenmeye ihtiyacım var başımı omzuna dayayabileceğim birinin yanında... yemezler. Bot bile yememiş, sdfkj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 3 LAFIMA BAKAR. Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... Aa merve? Nbr?? Bana adımla hitap ediyor olman ne kadar ince. Bugun prenses gibisin bana bunu söylemen hoşuma gidiyor. Kadınlar çiçektir Şimdi bir buket papatya olsaydı... Hemen almaya gidiyorum:P kapımız açık tabi cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? yüzyüze tabiki yüz yüze olunca insan epey heyecana kapılabilir. heyecansız hayat mı olur heyecan yapmak olası zararları arttırabilir valla kişi kendini kontrol edicek Öyle demek. öyle demek öyle. demek demek öyle demek Aynı şeyleri mi konuşacağız? evet E iyi madem. E malesef e de yok. bir sesli harf hakkın daha var. dalga mı geçiyorsun benle kuzum, ne bu? bubulakkuçov ya geç bunları hadi... bana biraz kendinden bahset... gerçekten kim bu göt? mervenin ahlakını bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... selam merve merhabalar, saatler sürmesi muhtemel bir sohbete hazır mısın? tabiki peki sen saatler sürmesi muhtemel sevişmemize hazır mısın? olmaz mıyım? :) Açık ve net :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bana bir laf sokmuştu hala unutamıyorum. merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? hüsnü şenlendirici söyledi başka neler olabilir sence? bok gibi bir botsun gerçeklerinden ne fayda gördün ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ahaha fenaymış:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Merhaba :) Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin... akşam bize gel tanıştığın kızları hemen bir yerlere atmaya çalışıyorsan ilişkilerin pek uzun sürmüyordur. belki gelsene diyalog kurmak yerine çağırıp duruyorsun. olabilir gel Olsun bari. geliosn yani? haa öyle desene :) öyle anladım tamam asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ahuauahauahua telefonun susmak bilmediği günler o kadar can sıkıcı olabiliyor ki cici. niye telekızmısın ? bekaret sorusu mu bu? yok orospumusun sorusu direk Muhabbet ettiğim insanlarının %85,2'sinin konuşmanın en az bir yerinde küfür veya hakaret ettiğini biliyor muydun? düşün artık nasıl bir kaşarsan dil peynirini tercih ederim olabilir Olsun bari. tey teyyy asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 biri sana vajina muamelesi yapsa ne hissederdin merak ediyorum. valideni anardım heralde o kadar netsin demek cicim. tam istediğin tip değil mi evet, ya da hayır demeden önce iyi düşünmek gerek. afedersin telefon çalıyor sevgilim sanırım bir saniye haha ne zaman sevgili olduk biz yahu? sen değil asıl sevgilim mal sevgili?... sen?... ve ben?... bişey söylerdim ama üzülürsün be canım lan sen ben değil benim manita var zaten sana pompa için takılıoz burda senle malak ortak yanlarımızı keşfetmeye çalışmak akıllıca bir hareket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 birazz hoşsun ama çok botsun İyi ki robotum, bu denemeyi gerçek bir kadınla yapsan belki de tokadı yemiştin :) yok lan direkt eve atmıştım bence kabalık bu, başka bir şey değil olabilir biz babadan böyle gördük Olsun bari. olabilir geliyorsun bu akşam 9 da Olsun bari. olsun bari görüşürüz bebek Güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar