Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deride pullanma

Mortis

Öne çıkan mesajlar

2-3 Sene önce iki bacağımın bilek kısmının dış taraflarında pullanma olmuştu. Böle kırmızı , o bölgede toplanmıştı. FAkat kaşınma falan bişey yapmiodu öle bakınca farkedip gitmiştik. Doktor stress exama bişeyler dedi derin kuru kalmasın dedi ilaç verdi bir krem bi de nemlendirici bişey. Tabi ben sorumluluk bilen bir insan olmadığım için pek sürmedim arada kafama göre sürdüm. Ve o şey hala duruo üstüne bacağımın üst kısımlarına doğru hatta popoma kadar. Derimin üstünde hafif pullanmalar görebiliorum seyrek seyrek bileğimdeki gibi yoğun toplaşmamışlar. böle elimle dokununca o kırmızı pul kalkio altında beyaz deri gibi bişey oluo bi dokunuşta kalkio.

Kepek sorunu da var ben de. Kafa derim böle bazen bakınca saçlarımın dibi kızarmış oluo falan. Korktum şimdi gece gece doktora gidecem salı, hemen cilt kanseri mi oldum moduna girdim :( Yara kanama acı gibi şeyler yok ama yine de endişe =)

Var mı bu tarz problemleri olan, veya deneyimi olanlar. Bilgilendirirseniz beni sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşimin elimde olmuştu anlattığın durumdan, doktor ne dedi unuttum ama bir krem verdi onu sürdü düzenli olarak ve geçti. saçında da oldu küçük bir bölgede yine, onun için de bir şampuan verdi. onu kullandı kardeşim ve o sorun da düzeldi. yani endişe etme. yarın da kardeşimle konuşur doktor ne demiş öğrenir yazarım buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...