can Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 eh, yuh artik, biri nirvana punk demis köprüyü tavsiye ediyorum direk.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Numb Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 korn a nu-metal diyenleride ardından tavsiye ediyorum :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Ben şarkıcıların TV de magazin prog.larına çıkıp diğer şarkıcılar hakkında yorum getirenlerine, yine aynı prog.lara çıkıp "özel açıklama" adı altında zırvalayanlarına, kıçını açmayı "sanat" kalıbına uyduranlarına, her hafta başka birisiyle beraber olup kamerayalara "yakalananlarına"(!), kendilerinden ve birbirlerinden "sanatçı" diye bahsedenlerine, cahil oldukları halde ukalalık yapanlarına... UYUZ OLURUM !!! :hrr: :hrr: :hrr:[hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 aha şimdi okudum yabancı şarkıcı/grup yazılmış başlığa ahahaha neyse bunlarda bana çok yabancı geliyo zaten[hline]If only I could breathe to see the sun of May... [Bu mesaj Selocan tarafından 28 October 2003 09:06 tarihinde değiştirilmiştir]
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Kahtali Mici adam daha sesli harf sessiz harfi bilmiyor allah kahretsin turkiyedeki muzik sektorunu bide nez midr ne salaktir bi kari var ya daha oyle cok kari var ama ismini falan bilmiyorm bilmekte istemiyorum,...[hline]Hepsi Gercek...!!!
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 tüm rap ve nu metal gruplarını görünce uyuz oluorum
Numb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 unutmayalımki türkiyenin divalarından kabul edilen pek muhterem ibrahim Tatlıses beyfendi de sesli sessiz harf mevzusunda çarkıfelekte baya bi sorun yaşamıştı:) e tabi biz bu sebepten dolayı gıcık olmuyoruz ama :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: DeamoN, 25 October 2003 23:30 tarihinde demiş ki: pardon ama can lol[hline]bornozlu canavar bana dediysen nie ki??[hline]I feel a change Back to a better day Hair stands on the back of my neck The wildness is the preservation of the world So seek the wolf in thyself
can Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 korn nu-metal'dir. en iyisi ben sana tavsiye edeyim. music.msn.com burdan korn'u arat. türüne bak. said: Numb, 28 October 2003 04:02 tarihinde demiş ki: korn a nu-metal diyenleride ardından tavsiye ediyorum :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Numb Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ohoo ona bakacak olursak ..[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Ankaralı Turgut[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Bu tartışma daha öncede yapıldı. Korn Nu-Metal falan değildir. Her buldugunuz kaynak dogru bilgi vermez. güldürmeyin adamı.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
Öne çıkan mesajlar