Valeron Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Korax cok aydinlatici konu$mu$sun cok te$ekkur ederim abi bide $unu sorucam bunu ozel mesaj yoluylada atabilirsin dilersen,Istanbulda bildigin uygun fiyatlara bu dersi veren tanidiklarin var mi i$i bilen insanlar yani.Karde$im 10 ya$inda ben 19 birlitke alicaz ders :d onun benden daha fazla bi yetenegi var hatta :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Valla maalesef ankara da olduğumdan istanbul da bu işi yapan pek kimse tanımıyorum :( ama bişekilde başladıktan sonra işin sonu gelir yani.Heleki ufak yaşta başlarsa konservatuvar bile düşünebilir kardeşin.Ortaokuldan itibaren alıyolar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Yok abi konservatuar degil,hobi $eklinde yapicaz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 olsun belki ilerde düşünür kardeşin :D yinede istanbul'u pek bilmediğimden bişey diyemiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 bi arkadaşım istanbulda neyzenler var, bedava öğretiyolar demişti ney'i. gönül işi olarak yaparlarmış. doğru mu bilmiyom. 1-2 sene içerisinde kısmet olursa öğrenmeye başlayacam tabi becerebilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerQueen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Ben 11 yıldır klarnet çalıyorum... Ondan ses çıkarmayı başarmak, ve onu başardıktan sonra da o tuşelere o sese hakim olmak.. Sizlere nasıl izah edebilirim bilmiyorum ama gerçekten çok keyif verici bir his ve güzellik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 valeronun dediği gibi istanbulda klarnet öğrenebileceğimiz yerler :/ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 abi anlatın ya nasıl öğprendiniz ne yapmamız lazım. pls yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Düzenli çalışmak,bide düzgün bi yerden az biraz derste almaya başlarsan,güzel güzel çalınmaya başlanır diye düşünmekteyim.İstanbul'u bilemem ama ankara içi arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar