Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klarnet veya Ney ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Korax cok aydinlatici konu$mu$sun cok te$ekkur ederim abi bide $unu sorucam bunu ozel mesaj yoluylada atabilirsin dilersen,Istanbulda bildigin uygun fiyatlara bu dersi veren tanidiklarin var mi i$i bilen insanlar yani.Karde$im 10 ya$inda ben 19 birlitke alicaz ders :d onun benden daha fazla bi yetenegi var hatta :d
Mesaj tarihi:
Valla maalesef ankara da olduğumdan istanbul da bu işi yapan pek kimse tanımıyorum :( ama bişekilde başladıktan sonra işin sonu gelir yani.Heleki ufak yaşta başlarsa konservatuvar bile düşünebilir kardeşin.Ortaokuldan itibaren alıyolar genelde.
Mesaj tarihi:
bi arkadaşım istanbulda neyzenler var, bedava öğretiyolar demişti ney'i. gönül işi olarak yaparlarmış. doğru mu bilmiyom.
1-2 sene içerisinde kısmet olursa öğrenmeye başlayacam tabi becerebilirsem
Mesaj tarihi:
Ben 11 yıldır klarnet çalıyorum...
Ondan ses çıkarmayı başarmak, ve onu başardıktan sonra da o tuşelere o sese hakim olmak..
Sizlere nasıl izah edebilirim bilmiyorum ama gerçekten çok keyif verici bir his ve güzellik...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Düzenli çalışmak,bide düzgün bi yerden az biraz derste almaya başlarsan,güzel güzel çalınmaya başlanır diye düşünmekteyim.İstanbul'u bilemem ama ankara içi arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yeni Oluştur...