Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Slm! Ya simdi ben sharereactor dalgasındna birsey indirmeye calısıyordum tabi en basta bisi olmuyordu sonra ertesi gun ruyama giren ak sakallı dede bana dediki :-) = edonkey i indirr. Bende indirdim kurdum falan filan hem sharereactordan bisi indiremedim hemde alet not connected falan bisiler yazıyo.tabi ben simdi burda napacagımı bilemedim ve sizin engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum :) Simdiden Tesekkurler! ; Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 İlk önce bir servera bağlanman gerekir. Bence bu işlerle hiç uğraşma edonkey i indirdiğin sayfadan overnet i indir. Onlada e donkey linklerini çalıştırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Yok mu bileniniz ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar