Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honor

Nefr

Öne çıkan mesajlar

honorda son lvla ulaşmayı başarabilen var mı? sanırım bir sorun var, mirage sailor bir göz atabilir misiniz bir ara müsait olunca?

şimdi durum şu; ben bu honorda son lvla gelemiyorum, son iki kırmızı nokta kala bana diyor ki "you have achieved the highest path in this virtue", ama yok öyle birşey. achieveemedim daha yani, var işte orada iki tane kırmızı nokta, titleım da hala follower of honor

bu beni neden etkiliyor, çünkü samurai adamım, luck bonusumla bağlantılı bu iş, luck möhim

şimdi kabaca özetlemek gerekirse sistemi, honor almak için şurada da açıklandığı gibi "uygun" bir rakibi honorable combatta yenmek gerekiyor. burada da belirtilmiş olduğu üzere misal bir ice fiend benim için ziyadesiyle "uygun". lakin ben honor gain alamıyorum son iki kırmızı noktaya geldikten sonra, oraya kadar gayet güzel veriyor honor, sonra vermiyor. sorunum sadece ice fiendlar değil ama, ben gidip dragon da kestim, doomda boss da kestim, onlar da vermedi honor gain bana -hoş bossları genkledik ama olsun.

niyedir bu? knight of valorım ayrıca ben, ek bilgi olarak belirteyim. o kısmı geçtik yani
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bir istekte bulunayım. lütfen fame, karma öğrenebileceğimiz bir sistem ekleyin. i must consider my sins yazınca olabilir, başka bir yöntemde olabilir.

şurada bir yöntem kullanmışlar lütfen deneyin.
http://www.runuo.com/forums/runuo-post-archive/37062-let-players-see-their-karma-fame.html

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 13:13 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...