Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 İzlediğim en iyi dizilerden biri diyebilirim. Sadece 2 sezonluk bir dizi olmasına rağmen aklımı başımdan aldı, şimdi Digiturk'te tekrar yayınlanıyor ve yine aynı keyifle izliyorum. Nip/Tuck tadında diziler seviyorsanız hemen download etmeye başlayın derim. Dizinin konusunu açıklamak ve spoiler vermek istemiyorum o yüzden sadece dizinin IMDB'deki tagline'ını vereceğim: Life. Sometimes you wake up in the middle of it. Hatta efenim, az sonra, yani 01:00 itibariyle dizimaxte bir bölümü yayınlanacak, isterseniz bir göz atıverin, hoşunuza giderse patır putur indirirsiniz. Şimdiden iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Ha bahsetmeyi unutmuşum, oyunculuklar ve senaryo inanılmaz. Özellikle bir dizide bekleyemeyeceğiniz kadar inanılmaz. Tekrar diyorum: Kaçırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 güzel dizi evet, birkaç bölümünü izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ya gecede 1-2 dizi anca inio ne yapmak lazım bu bağlantıyı.. 2mbit güya. 4 alsam deiseceini bilsem alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar