GEd Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 2 hafta tatile geldimde , yabancısıyım biraz buralarin. kablosuz modem alicam bi arkadasima burda , alamanyadan gelirken getiricektim unuttum. genelde ben d-link kullanıyorum ve epey memnunum. bana en ucuzundan modem (wireless) tavsiye edebilirmisiniz. bide nerden alicagim konusunda, ankara bahcelievlerdeyim, teknosanin sitesinde MODEM bu alet var 61 ytl. sizce nasil? bir kac tavsiye verebilcek var mi? alinicak yer konusunda da tabi. [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 21:12 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bence airties al.alanlar memnun hem de ülke ekonomisine katkı tamamı yerli üretim diye biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 fiyatta önemli biraz :) ucuz olan memnun oldugunuz bir model var mı? ben dedigim gibi d-link kullanıyorum yıllardır. 30 kusur euro su anki fiyati ama gelirken almayı unuttum :)) link olursa guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar