LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 meraba. easynews'ten ebook ve edergi türevi şeyler indirmem gerekiyor. indireceğim şeylerin toplamının 10mb'yi geçeceğini sanmıyorum. buradan birinde hali hazırda acc varsa ve benim kullanımıma 1-2 saatliğine tahsis ederse pek güzel olur. öte yandan indireceğim şeyler belirli değil, yani 1-2 saatlik bir tarama sürecim olacak, bu yüzden easynews kullanan birinden direk kendisinin indirmesini ve bana göndermesini istemiyorum. neyse uzattık, yardım ederseniz sevinirim.
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bi upliyim dedüm, mazur görünüz.
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 gigapedia.org a baktın mı? orda bayağı bişe vardı
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 gigapedia.org ya girince karsıma almanca hayvanların acayip sex yasamları. yılanbalıgından zebreya mukemmel bi ansiklopedi diye bi kitap cıktı... cok korktum kapadım... kapagında da 2 tane fil vardı... korkunc :S pis almanlar ya.... [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 23:36 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar