Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

net bios browsing & ping atatck?

tyler_gs

Öne çıkan mesajlar

net bios borwsing denilen olay haberleşme protokolü olarak netbios u da destekleyen makinaların taranıp listelenmesi olsa gerek.

ping atack ise bir kullanıcıya yada makinaya ard arda yüksek veri miktarıları ile ping çekmek ve sonunda en azından ağ iletişimini engelleme amaçlı bir saldırı yöntemi. bu yöntemde ping komutu kullanıldığı içinde adı böyle. geçenlerde bu olayla ilgili yaptıım bir denemede normal modem ile ttnet accountu kullanarak internete bağlanan bir arkadaşıma üniversite server ı üzerinden sn yede 20kb veri ile ping çektim. netten diil ama irc den düştü. neyse olay böyle bişey işte ...

netbios browsing ile de birşeyler anlatmak isterdim nasıl yapılır falan die ama acaip üşeniom :)[hline]Uniyasam.Com Admin
Sosyal ağlarda paylaş

BonePart yazınca aklıma geldi. Bir kaç sene önce UnderNet serverlarına amcamın biri sn yede 100 mb ile dalmıştı. Sonuç:Undernet'in 35 ülkede birden serverları çöktü ve en az 1 hafta kapalı kaldı. (BU süre daha uzun olabilir ama en az 1 hafta.)[hline]Uniyasam.Com Admin
Sosyal ağlarda paylaş

DoS ataklarini engelenemesede belirli yollarla zarari olabildigince hafif hale getirilebilir(ki Bu bile cok buyuk bir atak halinde ise yaramaz)
Yakin Zamanlarda En buyuk Dos atak yahoo ya gerceklestirilmisti diye hatirliyorum ve iste bu atakdan sonra yahoo Load Balancing(Yanlis Hatirlamiyorsam Boyle Birseydi) sistemini aktive etti bu sistemde ayri lokasyonlarda mirror serverlar bulunuyor ve her istegi random bir lokasyona yonlendiriyor boylece DoS atak bolunmus oluyor ve istedigi etkiyi yaratamıyor ama dedigim gibi cok buyuk bir atakta Butun lokasyonlari kaybetmek gibi bir sansta mevcut[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için.
Gücümüzü senin elinden alıyoruz.
Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin.
Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri.

The Boondock Saints(1999)

[Bu mesaj Kobe tarafından 27 October 2003 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kavel, 27 October 2003 15:40 tarihinde demiş ki:
Olabilir tabi. Yazarkende "sanırım" gibi bir kelime kullanmış olmam lazım. Yanlışım nerde sence?[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898

ping at.=ICMP at.(şimdi olay çözüldü zannedersem)
1...
Sizin anlatığınız şekilde 1bil.' büyük paketlerle durmadan ping yapıldığını farz edelim. bu durum en en kötü ihtimal yoğun bir veri trafiğinden başka birşey olmaz.Peki bu diğer bağlantıları etkilermi HAYIR !.(belli ölçüde yavaşlatır.)
2...
ICMP at.=bu win98 için geliştirilmiş bir yöntem temelide şuna dayanıyor.
bir ICMP yankı paketi yanlış paketlenmiş :P :P :P kendi ölçüleri ör: 5 kb olarak gözüküyor ama 2 kb gibi... bu durumda win yanıtlarken 5kb okumaya çalışıyor. Buffer Overflow[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein)
Criminal2's HomePage
Sosyal ağlarda paylaş

sole diim ve asıl sorunuma baglıyım ben de simdi benim fire wall bol bol ping attack ve net bios browsing algılıo herhangi bi trojan mı var bilgisayarda yoksa noırmal bisey möi fire wall kullanmadım daha once de veya nasıl kurtulurum yanılmıosam bayag bi veri alıs verisi yapılıo bu isten oturu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...