Yeto Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 giden , gören , yiyen var mıdır acaba? güzel bi mekan mı? yemekleri nasıl ve tabiki fiyatlar? hani uğruna kanka kebapçıyı bıraktırır mı...
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ordakine 2 kere gittim..hani her zaman için caddebostandaki asıl yerini tercih ederim ben..daha italyandır orası. öte yandan burası da güzel..zaten birebir kopyası diyebiliriz öbür tarafın.sandalyeler bile aynı. biraz büyük yanlız dolayısıyla hafta içi atmosferi pek yok.yanlız tabii kız arkadaşla başbaşa olmak isteniosa götürülebilinir pazar akşamı fln. ben il padrinonun aşçısını ve sahibini tanıyorum.ilk gittiğimde daha yokalrdı.dedim herhalde caddebostandakinde kalcaklar.ama daha geçen pazar gittim ikisi de ordaydı.dolayısıyla yemek kalitesinden bi şüpheniz olmasın. isterseniz yemek tavsiyeleri de verebilirim=P
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Caddebostan'dakine aboneydik ailecek, 11-12 yaşıma kadar ayda bir kere giderdim. Çok iyidir yemekleri, servis olarak da öyle, zaten duvarlarda Robert De Niro, The Godfather posterleri falan daha bir oldschool mafioso vari kılıyor mekanı.
rLx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 gideceksen caddebostandakine git. huzur dolu cok seker bir ortam.. atasehirdeki kocaman ve hos deil
Öne çıkan mesajlar