maxrep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Resim için sağol. Her türlü boss icin divx güzel videolar da buldum ve indirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ağzından alevler saçan yaratık ftw yalnıs anlama bosslarda keske hep türkçe tabirler kullansak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 KESİNLİKLE KATILIYORUM. GZ ? grats = tebrik (türkish same) tb... çoğu kişi bana (türk olanlar da) np diyor :) bende onlara sd diyorum => sorun değil türkçemizi sevelim ve koruyalım. Tamamiyle ağzından ateş çıkaran ejderhan gibi olmasada yanlarına türkçe meallerini :) de yazalım kardeşler! /salute Saygılar [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 08:37 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar