Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 portable devicesde hiçbişiy yok, zen stone plus aldım 59iroya, ama mp3 aktarmak işkence kendi programıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 winampta öyle bi özellik var ama sen kurarken etkisiz hale getirmiş olabilirsin. ben usb ye ne taksam winamp soruyo bu alet hebele hübele mi diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evet benim winampte aynı şekilde davranıyo mp3 playerlarıma sen o özelliği kapamış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evet benim winamp da aynı şekilde sen o özelliği kapatmış olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 tekrar yükledim hangisi ile açıyoruz yüklerken açtım sanıyorum ama atlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 sent to destination diye bi plug in yükledim, işe yarıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar