Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Bi codegen portable harddisk aldık. Direk dosyadan şarkı çalarken takılmalar oluyor ve diskteki klasörler açılırken yavaş (fener çıkıyor). Ama depolamada sorun yok. Yani içindeki dosyalar öyle duruyor kopyaladıktan sonra.. Muhtemel sorunlar konusunda fikri olan var mı? Garanti kapsamında geri yollucam da, birfikrim olsun en azından yardımcı olursanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 usb olduğu için normaldir yavaşlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Böyle durumlarda eğer sürücünüz fat32 formatiyla biçimlendirildiyse ntfs e çevirmenin performansı arttırdığı söylenir.ben aldığım gibi ntfs e çevirdiğim için bişey diyemiycem ama denemenin bi zararı olmaz.gerekli dosyayı sürücünün sitesinden çekebilirsin sanırım yani ben öyle yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 şarkı çalarken takılması usb ile alakalı değil ama kabloda sorun olabilir yada arkadaşın dediğin gibi ntfs e formatlarsan sorun düzelebilir. olmadı ganartiyi dene normal değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 codegen tırt bi marka zaten her türlü sorun cıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar