Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Şimdi bir mmx var tahmin ettiğiniz gibi usb portu falan yok ethernet kartıda yok,p4 var birde bunun usb,infrared,ethernet kartı,ieblabla gibi bir sürü portu var ben bunların birbirlerini görmesini nasıl sağlayabilirim?(modemin 2. portları işe yarar mı?)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Nasıl bağlaycam millet?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Kabloyu taktım da ,daha sonra ne yapacam onu bilmiyorum...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Başlat->Donatlar->iletişim->hyper terminal desem beni dövmezsin dimi ? :)[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Yahu şunu adam gibi anlatsanıza ağdan falan anlamam hiç :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Yardım Yardım Yardım[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar