Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Beyler ben install ederken ilk cd'yi koyuyorum,2. cd yerine gelince cd yi sormak yerine installı kesiyor. örnek verelim: Fifa 2005 yüklüyoruz.Cd 1'i takıyorum %50 ye gelince cd 2 isteyeceği yerde dosya yüklenemedi hatası veriyor ve installı kapatmak zorunda kalıyorum.Başka oyunlarda da denedim sonuç aynı.CD 2 yi isteyeceği zaman bozuluyor,dosya yüklenemedi diyor ve kapatmak zorunda kalıyorum :/ yardım lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 hiç karsılasmadım ama herlade dosyayı yukleyen windows installer olmalı. belkide windows installer da bi problem vardır http://www.inndir.com/program.php?id=27245 burda war ama sonuc ne olur bilmiyorum valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Olmuyor olmuyor... çözemiyorum şu sorunu. Yardım edin... S.O.S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar