ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Liste yapayım dedim, tatmin ihtiyacı duydum. Hakkında yazı yazdıklarımın yazılarına link koydum, yazıları olmayanlar sırıtmasın diye onlara da bold koydum. 14 Şubat - Chuck Berry @ Hilton 23 Şubat 2007 - Aziza Mustafa Zadeh @ Lütfi Kırdar 9 Mart 2007 - Incubus @ Akatlar Arena 26 Nisan - The Climb @ Studio Live 18 Mayıs - The Commitments @ ParkOrman 24 Haziran - Evanescence @ Kuruçeşme Arena En deli dolu günler 29 Haziran, 1-2 Temmuz - Radar Live @ Kilyos 3 Temmuz - Blonde Redhead @ İstanbul Modern 4 Temmuz - Robert Plant @ Harbiye 5 Temmuz - Bryan Ferry @ Harbiye 10 Temmuz - Robin Gibb @ Harbiye 13-14-15 Temmuz - Masstival @ ParkOrman 28 Temmuz - Pentagram @ Kuruçeşme 1 Ağustos - Norah Jones @ Harbiye 3 Ağustos - Teoman&Bülent Ortaçgil @ Kuruçeşme 11 Ağustos - The Good & The Bad & The Queen @ ParkOrman 18 Ağustos - MFÖ @ Kuruçeşme 3-4 Eylül - Rock'n Coke @ Hezarfen 7 Eylül - Tool @ Kuruçeşme (Antimodes yazdı bunun yazısını) Akbank Caz Festivali'ne kadar da sezonu kapattım, bütçe mütçe kalmadı. Oh, geldim.
Öne çıkan mesajlar