by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 http://pascalrehberi.sitemynet.com Sitede fazla bir ayrıntı yok basit bir şekilde tasarlandı. 15 adet ders rar uzantılı biçimde sunulmakta. Pascal programına yeni başlayacak olanlar ve kaynak arayışı içinde olan kullanıcılar için faydalı bir web sayfası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 kim yeni başlasın ki turbo pascala mö den kalma program =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 mö den kalma eğitim sistemi önüne koyarsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 programlama ogretmek icin oldukca hos aslinda. scheme ile baslatmaktan iyidir ;) [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 11:14 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Yalnız sağ tıklanmıyor Javascript'te de aşmış arkadaşlar. Yani bi garezim yok da siteye öğretici sonuçta ama, artık şunu da yapmasınlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 sağ tıklamayı iptal ettim sebebini bende bilmiyorum ama ekleyeyim dedim eğer rahatsız edici bir özellik ise kaldırabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Site senin mi? Bence kaldır bilgiye ulaşan istediği yerden ulaşır, en fazla bir kaç Phpnuke kuran genç copy paste yapar makalelerini. Ama istersen screenshot alıp öyle koyabilirsin üzerinde damganın olduğunu. Site seninse başarılarının devamını diliyorum. edit: Aşmış arkadaşlar falan diye dalga geçmişim pardon ya ben başkasının sanmıştım. Ehehehe. [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 13:05 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Önemli değil ^^ Aslında programlama öğretmeni görevlendirmese böyle bir site asla yapmam yani sonuçta çok eski bir program kimse faydalanamaz.. İşin aslı derslerde kaynak olarak gazi üniversitesinin web sayfasındaki dersleri ele alıyorduk fakat hem kendi kaynağımız olsun hemde başkaları yararlansın diye böyle bir site yapmamı istedi bende elimden geldiğince tasarladım web tasarım konusunda pek bir bilgim yoktur. Html'den başka bir becerim yok açıkcası zamanla gelişeceğine inanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar