Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Efendim evdeki harddiski arkadaşa götürdüm arakdaşın var olan film arşivini alacaktım. makinaya taktım açıldı tanıdı falam harddiski herşey güzel. sonra ne kadar boş yer var benim hdd'de bi bakiim dedim. özellikleri açtığımda hdd'nin boyutunu 0 olarak gösteriyordu. ve dosya sistemi olarakta raw gözüküodu. eve geldim aynı sorun devam ediyor... bunu nasıl düzeltebiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 abaov :/ raid falan var mıydı hddde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 yohtu :) biraz araştırdım dosya tablosu bozulmuş olabilirmiş bakalım kurcalicam biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 hdd yi başka işletim sistemlerine takınca olabiliyor o iş evet ve ne yazık ki bir çözümü yok. formattan başka tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Hazır açılmış başka soru sorayayım. Bende antika bi hdd var (5 6 senelik ) bu hd'yi her makinaya takabilirim dimi sorun çıkarmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 baska isletim sistemlerine takinca cikariomus iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar