attackhan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 hmm hasılat fena değil arkadaşlar. üni. hayatının verdiği hafif rahatlıkla çimenlere serilip kız pervane etme projelerini beynimde şekillendirirken bu işi evdeki emektar klasik gitarla yapamayacağımı anladım. düşünüyorum da sanırım iyi bi akustik gerek artık. gerçi hannabach ın yumuşacık flamenco tellerine alıştıktan sonra akustiğin sertliği zor gelecek ama alışırız tahminimce. 200-300 ytl arası alınabilecek önerebileceğiniz modeller varmıdır =) şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 akustik hiç bilmiyorum ama elektro gitar istersen parana göre sana birçok seçenek sunabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 o is icin aliyorsan, umarim kenardan gecen biri kafanda kirar o gitari : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 le havle vela kuvveteyn illa billla hulallauhu lazim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 pff o işin bonusu ya asıl olan kadife bi ses arıyorum =) akor ağırlıklı takıldığımdan sesime uyum arıyorum aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 O iş gitarla değil transpozeyle oluyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bahsettiğim transpozasyon tarzı bi uyum değil =) herneyse arkadaşlar bikaç model buldum yamaha'nın apx500 - 900 gibi. kullanan mutlu olan olmayan? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Güneş gözlüğü al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: çimenlere serilip kız pervane etme projelerini helal k3kn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ehueuhehu yorumlar bomba her zamanki gibi :) güneş gözlüğü evet + rep aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 gitar + pick of destiny lazım sana sgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 after bayram..... bi git yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar