Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Beyler ben bunun bir sayısını okudum download edip,ancak başka bulamıyorum. Bilen varsa,veya hiç değilse "şurda ara,çıkabilir" diyebilecek olan varsa söylerse sevinirim. şimdiden teşşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 dc++ da comic hublarına baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 fensis neden bahsettiğin konusunda en ufak bir fikrim yok desem :D ama aradım şimdi okuyorum öğrenicem bakıcam bakalım neymiş.BitTorrent gibi galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 yanlız burda bir ton comic hub var bunları aramanın hızlı bir yolu yokmu? NOT:Demek istiyorum ki hubların içini,yoksa hubın adını aramak için yukarıda yer var,onu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 ehh ben yazana kadar sen girmişsin.silip değiştiriyim mesajı. :P iki üç hub a bağlanıp hepsinde birden arayabiliyorsunda,o da slot sayısına göre. en kalabalığından başla aramaya... :P [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 02:34 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 neyse artık sabaha diğerleride gelir bakar bişiyler der heralde çünkü ben bu işi yapabilicek gibi değilim,en azından bu saatte. bi torrent yada ftp olsa... demonoid de buldum 1-32 arasını ama 2005'in toreenti ölü tabii :/ [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 02:38 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Eski kalmış ama arayanlar olabilir bilgilendiriyim geyik bir comic bu pek iyi değil fakat demonoid'de torrent yenilenmiş ve şuan için mevcut inidirmek isteyenler ordan indirebilir 1-48 issue'leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar