kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 film çektim 2 defadır bs player de ses acayip çıkıyor robot gibi 5.1 olarak gelmesinden kaynaklı sanırım video lan da açıp ses i stereo veya mono yapınca düzeliyor ses ancak bs playerde öyle bir opsiyon yok ? pc den bir ayar yapmam gerekiyor mu neden çalışmıyor 5.1 olarak onu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 denetim masasından ses ayarlarını incelemeni tavsiye ederim birde ses denetimi düzgün ayarlanmışmı bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 olmuyor hoperlörü masa üstü yaptım yine olmadı kaldık yine videolan'a hayret bişey :/ hayır doğru düzgün alt yazı çalıştırmıyor uyuz program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bsplayerda ne ayarı olacak. o an çalışan codec neyse olay onun ayarlarında. onu kurcalayacan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 biraz daha ayrıntılı bilgi versen ölür müsün bay el ? yok codec falan sadece bs player yüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 codec yuklu olmamasi gibi bir durum yok. bsplayerla gelen codecler yukludur. bir codec pack yukleyip dene bakalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 emule den mi aratalım ? hiç forum.donanım gibi yardım etmiyorsunuz terazinize tıklamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 codec yoksa divx falan izleyemen zaten. klite full codec yükle doğru düzgün bişeyler yüklü değilse. Bi de bi ihtimal ses kartı driverı problemli olabilir. Yenisini falan bulup yüklemeyi dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 işte şimdi terazine tıkladım canni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar