slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 98 altında creative ve 2+ ses sistemi gayet rahat kurulup diğer hoporlerden de ses gelmesini sağlayabiliyordum ama xpye geçtiğimden beri diğer ikiliden mahrum kaldım creative live/live value serisinin sürücüleri yok xp için ve sanırım bundan yapamıyorum 98de cd deki programları kurup hallediyordum şimdi bu geri kalanlari nasil xpye algilaticam kullanıcam aktif olarak
Vampire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Creative Live dan kastin Sound Blaster Live 5.1 mi? Eger öyleyse kendi websitesindenden driverlari indirebilirsin.[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 anladığım kadarıyla ses kartın soundblaster live aynı sorun bendede var xp kullanıyorum creative 4+1 ses kartının driverini yükle orda hoparlör seçeneyi var.[hline]Kuzu
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 www.creative.com'a gir bekle açılsın sayfa tamamen. Support'a git ordan europe'u seç. Download Drivers'a tıkla gelen sayfadan. Gelen ekranda Category : Sound Blaster - Internal Products : Eğer value'un varsa SB Live! Value'u seç Eğer kutusunda value yazmıyorsa ve 4.1 ise SB Live!'ı seç Eğer Live ve 5.1 ise Sound Blaster Live! 5.1 Digital'ı seç. Operating System : Windows XP File Type : Driver Language : English Sonra Search'e tıkla. Muhtemelen en üsttekin indireceksin Sound Blaster Live! - LiveDrvUni-Pack English 10/03/2003 23 mb küsür.[hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar