slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 98 altında creative ve 2+ ses sistemi gayet rahat kurulup diğer hoporlerden de ses gelmesini sağlayabiliyordum ama xpye geçtiğimden beri diğer ikiliden mahrum kaldım creative live/live value serisinin sürücüleri yok xp için ve sanırım bundan yapamıyorum 98de cd deki programları kurup hallediyordum şimdi bu geri kalanlari nasil xpye algilaticam kullanıcam aktif olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Creative Live dan kastin Sound Blaster Live 5.1 mi? Eger öyleyse kendi websitesindenden driverlari indirebilirsin.[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 anladığım kadarıyla ses kartın soundblaster live aynı sorun bendede var xp kullanıyorum creative 4+1 ses kartının driverini yükle orda hoparlör seçeneyi var.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 www.creative.com'a gir bekle açılsın sayfa tamamen. Support'a git ordan europe'u seç. Download Drivers'a tıkla gelen sayfadan. Gelen ekranda Category : Sound Blaster - Internal Products : Eğer value'un varsa SB Live! Value'u seç Eğer kutusunda value yazmıyorsa ve 4.1 ise SB Live!'ı seç Eğer Live ve 5.1 ise Sound Blaster Live! 5.1 Digital'ı seç. Operating System : Windows XP File Type : Driver Language : English Sonra Search'e tıkla. Muhtemelen en üsttekin indireceksin Sound Blaster Live! - LiveDrvUni-Pack English 10/03/2003 23 mb küsür.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar