zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 @jsh: irtibat kurmamak çok zor birşey hocam. inanılmaz geriliyor insna. inanılmaz merak ediyor. Bir kaç kere köpürücek noktaya kadar geldim. çıkıp karşsıına kolundan tutup sürükleye sürükleye getiresim geldi eve ama hakim oldum kendime. şuana kadar gitti bir şekilde ama ya gitmezse yarın? yada 2 gün sonra? rahat bırakmaya çalışıyorum ama çok korkutucu birşey bu @defensive: Uzatmak değilde düzeltmek olarak düşünüyorum ben onu. çünkü gitmesinin ana nedeni benim. Yaptıklarım ettiklerim yaşattıklarım bundan sonra olmicak. Ona kendi "malım" mış gibi davranmak yerine onunda bir insan olduğunu bilip özel hayatına karışmamam gerekirdi. Bunalrı onada söyledim zaten. Bu yüzden bir araya gelirsek tekrar herşeyin düzeleceğini düşünüyorum. Ama bu zaman nekadardır yada ne biçimde olucaktır bilemiyorum. :/ Bunun gelip geçmesini istemiyorum çünkü çok önemlibir kişi benim için. evet geçer tama orasına katılyıorum fakat başka bir kimseyi aynı ölçüde çok sevemem yada çok iyi tanıyamam yada çok şey paylaşamam. hani bir zirve vardır ya? Oraya tırmandıktan sonra aşağı inip orayı kabullenmek insanı üzüyor. İstediğim benim 500 metrede yaşamak deil. Zirveyi görmüşken oraya yerleşmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yanına giderek sürpriz yapabilirsin mesela arada bir ? veya madem o kadar uzun süreli bi ilişki..bi tatil fln ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 kestirip atıyor gibi olmak istemiyorum ama, bu konularda kural nettir: nerde trak, orda bırak! trak dedikten sonra uzatırsanız sadece canınız daha çok yanar, daha büyük kıyametle ayrılırsınız. o bakımdan, konuşulacak konu kabak gibi açılmış yarayı iyileştirme değil, olası yarayı engelleme olmalıdır her zaman için. ne yazık ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 dostum piyasada milyon tane kız var. tutup da birine takılma. uzatmaya çalışırsan kalbin kırılır, üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 zydar, gerileceksin tabi, nasıl hep güzel yemek yersin tadına doyum olmaz, yıllarca yemek yersin ama bir kustun mu lanet ettirtir, bilmem kaç ay sağlıklı mide üzerine 1 hafta mideni bozarsın ancak 1 hafta sonra geçer sağlıklı kaldıın zmnın miktarına göre. Sonuçta yaşarken çok güzeldi biterken de canın biraz acicak. Benim 6 ay ldu, hala çıkmadı aklımdan ama alışıyorsun yavaş yavaş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 oha 6 ay ne.. ölüm lan.. ölüm gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar