Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 arkadaşlar oyunu başka bilgisayara geçirmek istiyorum tabi patchde malum hayvan kadar bir daha dl etmeye yüregim kaldırmaz ana bilgisayarımdan sadece data klasorusu kopyalasam ve yeni kurdugum wowun icine atsam bir sorun cıkarmı ya da başka bir yolu varmı baktım 10.5 gb dosya 3 e fln bölerek atsam dvd ye bir sorun cıkar diye korkuyorum,tavsiye edebileceginiz su dosyayı atsan cd ye yeter fln varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 bölmekten sorun çıkmaz 10.5'se böl 2'ye koy dvd'ye.ayır ikiye dosyaları 5'erden sonra yaz dvd'ye bilgisayara atarkende aynı yere kopyala.Oynamaya devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 oh oh iyi o zmn gene kurtuldum su patch işinden saol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 doğrudan hddyi söküp folderi c/p etmiştim diğer bilgin hddsine bir problem olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 3dvd yapmistim bende bi keresinde herhalukarda bir sorun olmuyor.nice arkadasim hddten hdde kopyaladi bi cacik olmadi devam et [ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 19:46 tarihinde, MyDyingBride tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 yani oyunu kurucan sonra eski butun dosyaları ustune mi kopyalican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar