Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 çok gereksiz duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hade len, insanların radyo saatini harasladın diye, tepki gösterdik diye hemen gel b.k at. senin uo'da atın kesilince ağladığın ve ana avrat küfür ettiğin günleri biliyoruz apache bey. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Madcat said: sevmiyorum sanane? hayır agresif olmak istemiyorum ama madem sevmiyorsun konudan sana ne? yorum yapmak zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Madcat said: hoplayanmanda sux. Sen sux. Sevmiyorum. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 aga idrar gibi müzük yapıyorsun sonrada insanlara laf atıyorsun>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D :):?:(:(B)-(tu):)-D(tu)(:P):? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 batucum sinirlendiriyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bu nigga bile daha anlamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 HAHAHAEAHAEEAEAHAHEASDSDAPSDÖASÖDAÖSD PÖAS ayayya yarıldım abi ya anhıaenıehnhıeanehaıhenheaınahıhaehhaahhhhahahaaahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Dev said: Madcat said: sevmiyorum sanane? hayır agresif olmak istemiyorum ama madem sevmiyorsun konudan sana ne? yorum yapmak zorunda değilsin. şaka mısın sen? git reklamını mandanda yap. pati burası istediğim konuya yorum yaparım sana mı sorcam? git kendi çöplüğünde öttür horozunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yayın yapıom az biraz=) dinlemek isteyenleri beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 @madcat ya beğenmediğin konuya bakmak , yorum yapmak zorunda değilsin. neden bu kadar uzatıyorsun anlamadım. illa çirkinleşmek mi lazım, iki çift sağlam laf edip onurunu gururunu kırmak mı lazım. bi uza ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 apache'ye de reklamımızı yaptığı için teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 onur gurur? sen? neyse uzatmayalım daha cevap yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Yoo uzatalım. Kapansın diyorum/diyoruz kapatmıyorsunuz olayı.Geyiğe vuruyorum yine aynı. İlla son lafı siz söyleyeceksiniz. hoplayanmanda.com , yapiyoruz.com ve orasında burasında manda network adı altında gördüğünüz sitelerin sahibi benim, buyrun söyleyin derdiniz neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar