Tarantababu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 fotoğraf makinamda aradabir perde yarı açık kalıyo .ama bu sürekli olmuyo.Genelde ilk çekimlerde meydana geliyo.acaba bu sorunu nasıl halledebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 benımde basıma gelmişti. marka ve modelini söylersen tecrübelerimi söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 canon eos 650 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 yav yok mu bişiyler söyleyecek da.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bi fotografçıya sorabilirsin aslında.. adamların da başına gelmiştir elbet vardır bi tecrubesi.. bende eski bi eos 3000 var bi ara kurcalamıştım o mekanizmayı pislik mislik bişey sıkışmış olmasın seninkine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 her makinanın bi perde ömrü vardır. ne kadar süredir kullanıyorsun makinayı, bakımını yaptırıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bi arkadaşa sordum .Alkolle temzile bişiy sıkışmıştır dedi.Aynen sizin dediğiniz gibi bende çok bastırmadan temizledim iyice.Şimdi hiçbir sorun yok tıkır tıkır çalışıyo maşallah.... ayrıca aletin perdesini değiştirsem bana kaça patlar aşağı yukarı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar